Menzil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


 
AnasayfaHelvai Hakani Untitl13Helvai Hakani Untitl14Latest imagesHelvai Hakani Untitl15AramaGiriş yapKayıt Ol
Kütüphane bölümümüz güncellenmektedir.  "Kadın ve Erkek Eşitliği" konusu tamamlanmıştır.
Bağlantı sorunları nedeniyle Portal sayfası geçici olarak kaldırıldı....
"Program Arşivi" forumuna "Antivirüs Güvenlik" ve "Araçlar" kategorisi açılmıştır.
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Hakkını vermediğimiz iş yüzümüzü ağartmaz
Evlilikler de Bunalıma Girer
Ahirete İnancımız Ölçüsünde Huzurumuz Olur
Ebedi Hayata Doğmak
ABDEST
TALAK (BOŞANMA)
Gül Sultanım (Yeni Video Klip)
Beş Esas
Meleklere İman
Can Feda Edilecek Dost
Paz Şub. 23, 2014 7:32 pm
Paz Şub. 23, 2014 7:27 pm
Paz Şub. 23, 2014 7:18 pm
Paz Şub. 23, 2014 3:07 pm
Ptsi Şub. 17, 2014 3:17 am
Ptsi Şub. 17, 2014 3:09 am
Ptsi Ocak 20, 2014 3:15 am
Cuma Ekim 11, 2013 4:33 am
Çarş. Ekim 09, 2013 2:50 am
Paz Ekim 06, 2013 3:15 pm











Paylaş|

Helvai Hakani

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Helvai Hakani Vide
MesajKonu: Helvai Hakani Helvai Hakani EmptyCuma Tem. 03, 2009 7:04 pm

Helva-i Hakani

4 kişilik Gerekli malzeme:
Yarım kahve fincanı tereyağı
1 kahve fincanı margarin
10 kahve fincanı pirinç unu
4 çay bardağı süt
2 su bardağı şeker
50 gr iç badem

Tereyağı ve margarini tencerede eritin. Üzerine pirinç ununu ilave edip pembeleşinceye kadar tahta kaşıkla karıştırın.
Başka bir tencerede sütü kaynatın. Şekeri ilave edip karıştırın ve pirinç ununun üzerine dökün. 2 dakika karıştırıp ince kenarlı bir tepsiye boşaltın.
Üzerine iç bademleri yerleştirin. Soğuduktan sonra baklava dilimi şeklinde kesin ve servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
ergenekon_41
Müdavim
Müdavim
ergenekon_41
Teşekkürleri : 6
Yaş : 40
Kayıt tarihi : 27/03/09
Nerden : kocaeli
Mesaj Sayısı : 4029
Tecrübe Puanı : 22654

Helvai Hakani Vide
MesajKonu: Geri: Helvai Hakani Helvai Hakani EmptyCuma Tem. 03, 2009 7:08 pm

sonrada bir güzel yiyin :)emeğine bereket kurban allah razı olsun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
AYENE
Müdavim
Müdavim
AYENE
Teşekkürleri : 9
Kayıt tarihi : 15/09/08
Nerden : ~~ToPrAkTaN~~
Mesaj Sayısı : 6807
Tecrübe Puanı : 21408

Helvai Hakani Vide
MesajKonu: Geri: Helvai Hakani Helvai Hakani EmptyC.tesi Tem. 04, 2009 12:55 am

gülümseme) Yapan olsa da yesek keşke Allah razı olsun kurban,,,
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://akmenzil.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir
Anonymous

Helvai Hakani Vide
MesajKonu: Geri: Helvai Hakani Helvai Hakani EmptyC.tesi Tem. 04, 2009 8:46 am

gülümseme Bu zor değil memati kurban.. Yaparız inş.. Allah razı olsun..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
AYENE
Müdavim
Müdavim
AYENE
Teşekkürleri : 9
Kayıt tarihi : 15/09/08
Nerden : ~~ToPrAkTaN~~
Mesaj Sayısı : 6807
Tecrübe Puanı : 21408

Helvai Hakani Vide
MesajKonu: Geri: Helvai Hakani Helvai Hakani EmptyPaz Tem. 05, 2009 5:12 am

ne iyi olurdu ama =))
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://akmenzil.yetkin-forum.com

Helvai Hakani

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Menzil Forum :: Genel :: Osmanlı İmparatorluğu :: Osmanlı Mutfağı :: Tatlılar-
SİSTEM BİLGİLERİÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
Powered by phpBB2 (subsilver)
Copyright ©2008 - 2011,
Content Relevant URLs by www.akmenzil.net
Kuruluş Tarihi : Paz 24 Ağus. 2008 - 18:30
akmenzil.net sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini onay almaksızın anında siteye yazabilmektedir.Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcıya aittir.Sitemizde yasalara aykırı herhangi bir materyal bulursanızakmenzil@hotmail.com e-mail adresimize bildirirseniz,şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
forum kurmak | ©phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Son tartışmalar